Automate your Marketing
with Womplify




 
creative photographer in your heart touchinc photojournal

By: Wedding Photographer model photoshoot

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Mar-2010 04:19 Email | Share | | Bookmark
Onie + Shah |taiping + Pantai Remis |

























Salam...Bertemu kembali...hari tu aku shoot hari tunang korang, kini aku shoot wedding korang lak...memang best dengan telatah korang yang malu-malu campur penat...tapi memang best la..nanti kot-kot dapat anak nak aku shoot lagi..bagitahu je la ek..best-best..

Job ni berlansung di 2 destinasi iaitu di Taiping dan Pantai Remis Perak..Hari yang penat, badan penat padahari tu...tapi memang layan..tiga photographer plak tu ambik gambar korang...wah-wah.. best...aku harap hasilnya nanti terbaek tuk korang berdua..namun jika kurang dari pandangan korang aku mohon maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki..

terima kasih jua aku ucapkan kerna memberi kepercayaan penuh pada touchinc tuk shoot memory hari bahagia korang..harap lain kali boleh kita bekerjasama lagi..insyaallah...

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu datangnya dari saya sendiri...


touchinc | editor : Ainol
touchinc | shoot : Ainol ::Zainur ::Alpian
touchinc | web : afiesha86@gmail.com
: http://www.flickr.com/photos/touch_inc/
touchinc | mobile : +6012 5767108


Wednesday, 27-Jan-2010 08:29 Email | Share | | Bookmark
wedding | Elsa&Jeffrey | Subang+Jaya+Selangor |









Firstly aku nak minta maaf kat pasangan pengantin elsa&jeffrey kerana ada sedikit lambat untuk upload photo korang. Aku mohon maaf banyak-banyak.
Apa-apa pun aku juga nak berterima kasih pada korang berdua kerana beri penuh komitmen dan kerjasama pada team aku semasa shoot majlis korang.
Majlis korang memang meriah, hepy gila tangkap gambar korang. Spoting gila..syok..syok..
Aku juga mendoakan agar korang berdua bahagia hingga ke akhir hayat..amin..
Setakat ni untuk tatapan korang semua kerana kesibukan aku dan insyaallah aku akan upload lagi gambar korang..Minta maaf sekali lagi..
Jika cantik diminta diam-diam kan aja.tapi jika tak cantik mohon berilah tunjuk ajar dan kritikan..Mohon ampun dari touchinc...


touchinc | editor : Ainol
touchinc | shoot : Ainol ::Zainur ::Hakmal
touchinc | web : afiesha86@yahoo.com
: http://www.flickr.com/photos/touch_inc/
touchinc | mobile : +6012 5767108


Tuesday, 22-Dec-2009 01:56 Email | Share | | Bookmark
wedding |amira&anuar | kamunting+taiping


















Firstly aku nak ucapkan Selamat Penganatin Baru buat Amira & Anuar..Majlis diorang ni telah berlansung pada 13 hb 12 2009.....memang gamat la..ramai orang datang memeriahkan majlis..aku juga mengucapkan ribuan terima kasih pada pihak keluarga pengantin kerana memberi kepercayaan pada aku mengambil gambar memori indah kedua-dua pengantin...Gambar-gambar ni buat tatapan anda semua...sekiranya cantek diamkan aja...hehehhe..tapi jika tak cantek minta2 lah memberi tunjuk ajar pada aku yangserba kekurangan lagi...Kepada anuar&amira aku doakan semoga kekal abadi hingga ke akhir hayat korang....jangan lupa kinsalm pada sepupu-sepupu ya..ahaks..heheheh..thanks a lot kerana percaya pada touchinc tuk sematkan memori korang dalam album touchinc....ahaks...sesungguhnya yang baik itu dari Allah S.W.t.dan yang baik tu dari saya sendiri...thanks..


touchinc | editor : Ainol
touchinc | shoot : Ainol
touchinc | web : afiesha86@yahoo.com
: http://www.flickr.com/photos/touch_inc/
touchinc | mobile : +6012 5767108


Monday, 12-Oct-2009 10:50 Email | Share | | Bookmark
Model One Drop Perfume+Fifi_Bekas Pengacara TV3 |Bersamamu|

 
 
 










touchinc | shooter : ainol afizan
touchinc | editor : ainol afizan
touchinc | email : afiesha86@yahoo.com
touchinc | mobile : 012-5767108

Model One Drop Perfume. Bekas Pengacara TV3 (Bersamamu) + Pengacara Fitrah Kasih TV9 (Siaran Lansung hari Khamis). Walaupun aku masih baru dalam bidang ni dan banyak yang aku kena belajar, namun aku bersyukur sangat-sangat kerana aku diberi kerpercayaan dan peluang untuk shoot gambar artis ni...korang tau tergamam aku bila lihat wajahnya.Dialah Fifi..hehehheh...Aku juga berterima kasih kepada mereka yang meghargai dan mempercayai hasil kerja aku selama ini...jika da kesalahan ianya datang dari aku sendiri, jika ada kebaikan ianya datang dari Allah s.w.t..amin....thanks a lot you all.....Ribuan Terima Kasih juga kepada Fifi, kerana sudi meluangkan masa bagi sesi fotografi untuk model One Drop Perfume...thanks...



Tuesday, 29-Sep-2009 02:22 Email | Share | | Bookmark
+Oni&Shah+ Tunang | Taiping, PeyRock

 
 
 


















touchinc | shooter : ainol afizan
touchinc | editor : ainol afizan
touchinc | email : afiesha86@yahoo.com
touchinc | mobile : 012-5767108

Assalamualaikum w.b.t...hehehhehe...majlis pertunangan Azu & Shah.....yang berlangsung di Taiping Perak....pada majlis tersebut, agak kelam kabut...tapi aku cuba menghasilkan apa yang termampu...Aku pun masih belajar lagi....jadi jika ada kesilapan yg tak sengaja harap korang berdua maapkan...hehehehhe...Tapi majlis ni memang sangat best..sebab majlis ni 2 in 1...hehehehhe..sebelum pertunangan diorang ni, berlansungnya majlis potong jambul...aku tak sempat nak upload lagi..insyaallah akan dtg aku upload..heheheh...Kepada Azu & Shah, selamat berbahagia...heheheh...akhir sekali, jika kurang kreatif di mata kalian harap2 memberi tunjuk ajar....tapi jika cantik di mata kalian, jgnlah memuji tapi biarlah ia tersemat didalam hati...hehehhe...thanks 2 every all......




[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net