creative photographer in your heart touchinc photojournal

By: Wedding Photographer model photoshoot

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Aug-2009 05:36 Email | Share | | Bookmark
+faridah&faizal+ wedding | outdoor | stesen keretapi Segamat













Gambar ni sewaktu aku shoot wedding kat segamat..memang best gila beb....dengan majlisnya yg meriah gila....Kepada Faridah & Faizal aku ucapkan selamat pengantin baru pada korang..korang memang sporting gila...Berkat doa selama ni aku dah siapkan custom album korang....hehehheheheh....Klu lawa diam je tau..tapi klu ada yg tak sedap mata memandang tu...sila2 lah komen ye...setiap kesilapan n kelemahan tu dapat kita perbetulkan dgn kritikan dari saudara2 kalian...insyaallah aku akan membaiki kesilapan aku yg sesungguhnya masih lemah......

touchinc | shooter : ainol afizan
touchinc | editor : ainol afizan
touchinc | email : afiesha86@yahoo.com
touchinc | mobile : 012-5767108


Monday, 10-Aug-2009 05:18 Email | Share | | Bookmark
+Fendi&Rina+ Wedding | outdoor














Selamat Pengantin Baru buat Fendi & Rina


touchinc | shooter : ainol afizan
touchinc | editor : ainol afizan
touchinc | email : afiesha86@yahoo.com
touchinc | mobile : 012-5767108


Wednesday, 25-Mar-2009 08:30 Email | Share | | Bookmark
+NASIR&MIRA+ Outdoor | Old Railway Station, Tapah

 
 
 
View all 12 photos...






















touch.inc|shooter : ainol afizan
touch.inc|graphic : ainol afizan
touch.inc|tagteam : blindgraphique


AINOL AFIZAN
Creative Photographer
012 576 7108

afiesha86@yahoo.com


Wednesday, 25-Mar-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark
+NASIR&MIRA+ Sanding | Tapah

 
 
 
View all 16 photos...





























touch.inc|shooter : ainol afizan
touch.inc|graphic : zarfique
touch.inc|tagteam : blindgraphique


AINOL AFIZAN
Creative Photographer
012 576 7108

afiesha86@yahoo.com



Wednesday, 25-Mar-2009 07:44 Email | Share | | Bookmark
+Ayu&Imran+ Kg. Morten, Melaka

 
 
 
View all 9 photos...




























touch.inc|shooter : ainol afizan
touch.inc|graphic : zarfique
touch.inc|tagteam : blindgraphique


AINOL AFIZAN
Creative Photographer
012 576 7108

afiesha86@yahoo.com


Assalamualaikum, Ini adalah job pertama aku.Setelah beberapa bulan belajar, aku dapat peluang shoot gambar wedding Ayu & Imran. Majlis berlansung di Kg. Morten Melaka. Memang best la sebab kali pertama aku shoot gambar dengan hasil kreatifviti aku sendiri. Sebelum ni aku ikut jg tag team aku tuk belajar iaitu zarfique yg aku gelar sebagai sifu aku..hehehehe.Dia banyak membantu aku dalam hasil karya aku...Ini lah hasilnya,job pertama,pengalaman pertama shoot sendiri, dan kali pertama mengunakan idea sendiri..Terima kasih aku ucapkan pada pasangan pengantin kerana memberi peluang tuk aku shoot gambar mereka berdua..korang memang best la...Aku mendoakan moga korang bahagia hingga ke akhir hayat..Amin...tidak lupa juga kepada sifu aku zarfique heheheheh..terima kasih dengan semua ilmu yg diberi..Terima kasih banyak-banyak..
Karya-karya aku takla sehebat fotograper-fotograper pro yg lain..Tapi insyaallah aku akan berusaha menghasilkan karya-karya yg baik lagi pada masa kan datang..Insyaallah...
Segala kelemahan harap mohon ampun...


[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net