creative photographer in your heart touchinc photojournal

By: Wedding Photographer model photoshoot

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Mar-2009 03:30 Email | Share | | Bookmark
My Cousin Wedding

 
 
 
View all 6 photos...








Selamat Pengantin baru aku ucapkan kepada Shaharizal dengan pasangannya Liza....hehehehhehe..
Sebenarnya ni sepupu aku, aku baru upload banyak ni je...nanti aku upload lagi..hehheheh...gambar ni sewaktu aku dengan depa kat outdoor shoot..memang hepy gila la dengan depa dua orang nie...memang slumber jer..hehehhehe...kepada pengantin aku ucapkan hangpa bebahagia ya....jangan lupa aku lak...hehhehehe...lain2 gambar nanti aku masukkan k..syok la ambik gambar hangpa...berseri-seri jer...Kepada pelakon2 tambahan tu terima kasih aku ucapkan ye..hehehee...


touchinc | editor : pikachu @ afiqah n Ainol @ pijan
touchinc | outdoorshoot : Ainol @ Pijan
touchinc | shooter : Ainol @ Pijan
touchinc | email : afiesha86@yahoo.com
touchinc | mobile : 012-5767108


Tuesday, 24-Feb-2009 10:24 Email | Share | | Bookmark
Azilina&Khari wedding

 
 
 
View all 18 photos...















Assalamualaikum w.b.t........

Ini adalah job pertama aku..job pertama aku, aku shoot dekat Parit Buntar...Wedding yg amat meyeronokkan...dekat dengan sawah...outdoor aku shoot dekat sawah...cantik tempat dia...Bagi aku ini adalah pengalaman yang amat meyeronokkan,tambah2 lagi dengan pasangan pengantin yang sporting..hangpa memang best la...Ina&Khairi aku ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi memberi peluang aku shoot wedding hangpa...Harap2 dapat lagi p kat Sg. Setar...hehhehehe...Walaupun hasil aku tak seberapa, aku harap hangpa puas hati...Sesungguhnya yang baik datangnya dari Allah s.w.t..yang buruk datangnya dari aku sendiri...aku mohon maap kira ada yang terkurang,...Insyaallah jika ada peluang lagi, aku akan berusaha dengan lebih tekun lagi.......Anyway, aku mengucapkan semoga hangpa bahagia hingga ke akhir hayat..Amin.....




touchinc | shooter : Ainol
touchinc | sanding | outdoor : Ainol
touchinc | custome : Ainol
touchinc | editor graphic : Ainol
touchinc | tag team : blindgraphic

web | http://touchinc.fotopages.com
web | http://www.flickr.com/photos/touch.inc/
Ainol Afizan (pijan) : 012-5767108 (mobile)


Wednesday, 21-Jan-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
Anugerah Juara Lagu ke 23 (behind the scene crew)

 
 
 
View all 7 photos...






copyright in http://www.gua.com.my @ http://www.mytv3.com.my



Assalamualaikum w.b.t
terlebih dahulu aku nak ucapkan terima kasih kerana sudi melayari web aku...ni gambar terbaru dari aku..gambar2 ni aku shoot sewaktu AJL ke23 bersama-sama tag team aku sifu Zarfique n sifu Akramin....kami shoot dibawah gua.com naugan tv3..memang best n menjadi satu pengalaman baru bagi aku...menerima arahan dari Shy,salah seorang crew gua.com membuat kami rasa terharu n happy bila bekerjasama dengan dia..malahan crew2 gua.com juga tidak kurang hebatnya..mereka semua bekerja keras dan sgt aku kagum meraka semua sangat pantas bila bekerja...Kepada semua crew gua.com terutama Shy,aku mengucapkan terima kasih banyak2 kerana memberi peluang kepada tag team kami mengambil foto behind the scene in AJL ke23..thanks bebanyak kepada you all...Klu ada kekurangan pada foto kami..kami mohon maaf..sesungguhnya yg baik itu dtg dari Allah S.w.t dan yg buruk tu dtg dari diri kami sendiri...Jangan lupa jika ada event2 panggil kami lagi.....hehehehhehe....Kepada sesiapa nak tgk gambar yg original leh tgk di laman web yg tertera di bawah:.....

http://www.gua.com.my
http://www.mytv3.com.my


touchinc | shooter : Ainol, Akramin, Zarfique (behind the scene)
touchinc | editor : Ainol
touchinc | tag team : http://zarfique.fotopages.com
http://akramin.fotopages.com

mobile : Ainol (0125767108)


[<<  <  1  2  [3]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net