creative photographer in your heart touchinc photojournal

By: Wedding Photographer model photoshoot

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-Jan-2010 08:29 Email | Share | Bookmark
wedding | Elsa&Jeffrey | Subang+Jaya+Selangor |









Firstly aku nak minta maaf kat pasangan pengantin elsa&jeffrey kerana ada sedikit lambat untuk upload photo korang. Aku mohon maaf banyak-banyak.
Apa-apa pun aku juga nak berterima kasih pada korang berdua kerana beri penuh komitmen dan kerjasama pada team aku semasa shoot majlis korang.
Majlis korang memang meriah, hepy gila tangkap gambar korang. Spoting gila..syok..syok..
Aku juga mendoakan agar korang berdua bahagia hingga ke akhir hayat..amin..
Setakat ni untuk tatapan korang semua kerana kesibukan aku dan insyaallah aku akan upload lagi gambar korang..Minta maaf sekali lagi..
Jika cantik diminta diam-diam kan aja.tapi jika tak cantik mohon berilah tunjuk ajar dan kritikan..Mohon ampun dari touchinc...


touchinc | editor : Ainol
touchinc | shoot : Ainol ::Zainur ::Hakmal
touchinc | web : afiesha86@yahoo.com
: http://www.flickr.com/photos/touch_inc/
touchinc | mobile : +6012 5767108


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net