creative photographer in your heart touchinc photojournal

By: Wedding Photographer model photoshoot

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 17-Mar-2010 04:19 Email | Share | Bookmark
Onie + Shah |taiping + Pantai Remis |

























Salam...Bertemu kembali...hari tu aku shoot hari tunang korang, kini aku shoot wedding korang lak...memang best dengan telatah korang yang malu-malu campur penat...tapi memang best la..nanti kot-kot dapat anak nak aku shoot lagi..bagitahu je la ek..best-best..

Job ni berlansung di 2 destinasi iaitu di Taiping dan Pantai Remis Perak..Hari yang penat, badan penat padahari tu...tapi memang layan..tiga photographer plak tu ambik gambar korang...wah-wah.. best...aku harap hasilnya nanti terbaek tuk korang berdua..namun jika kurang dari pandangan korang aku mohon maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki..

terima kasih jua aku ucapkan kerna memberi kepercayaan penuh pada touchinc tuk shoot memory hari bahagia korang..harap lain kali boleh kita bekerjasama lagi..insyaallah...

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu datangnya dari saya sendiri...


touchinc | editor : Ainol
touchinc | shoot : Ainol ::Zainur ::Alpian
touchinc | web : afiesha86@gmail.com
: http://www.flickr.com/photos/touch_inc/
touchinc | mobile : +6012 5767108


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net